Teknik

  
 Generelt
Minimize

Teknikken skal helst ikke stå i vejen for at afprøve nye metoder i undervisningen og i praktikken. Tværtimod skal teknikken understøtte formålet. I dette projekt betyder det:

 at kunne håndtere e-portfolio metoden på en hensigtsmæssig måde og i forhold til de tekniske rammer, der findes på skolen, hhv. i praktikvirksomheden

 at kunne bruge Elevplans faciliteter for kontakt mellem skole og virksomhed (praktikmål, praktikerklæringer, uddannelsesbogen, diverse registreringer)

 at kunne inddrage elevernes egne medier til støtte af læreprocessen

De nye medier og nye platforme skaber mange nye muligheder. Sætter man sig lidt ind i dem, viser det sig ofte, at de kan integreres i dagligdagen og endda kan blive anledning til nyudvikling i uddannelsen.

Man kan bruge relativt simpelt udstyr til en e-portfolio, såsom digitalt kamera og en pc. Mange elever er vant til at bruge avanceret udstyr og platforme i deres egen verden, fx de moderne mobiltelefoners talrige funktioner. Se mere her.

Kendskabet til Elevplans nuværende og kommende faciliteter er langt fra udbredt nok, og projektet vil inddrage relevante funktioner. Se mere her.